18 Mayıs 2011

Sansüre Hazırlık

Sansüre Hazırlık

Bilindiği üzere Türkiye'de 22 Ağustos’ta devreye girecek filtre uygulamasıyla İnternet'te bir merkezden kontrol edilen, geniş çaplı ve keyfi sansürün önü açılıyor.

Evrim Olgusu blogumuzun dikkatleri çektiği anda sansür edileceğini biliyoruz. Türk insanının bilimsel verilere dayalı bilgi hazinelerine erişimini karanlık güçler engelliyor, engellemeye de devam edecekler.

En büyük korkuları insanımızın bilinçlenmesi ve inançlarını sorgulamaya başlamasıdır. Maskelerini düşürecek olan bilimdir.

Evrim Olgusu’na web adresinden erişemediğiniz taktirde ileride yayınlanacak olan iletileri kesintisiz almak istiyorsanız aşağıdaki yöntemlerle sansürü kırabilirsiniz.

Evrim Olgusu’nu email ile izleyin

Şu anda sayfanın sağ üst kısmına baktığınızda üzerinde Evrim Olgusu’nu email ile izleyin yazan bir kutucuk göreceksiniz. Eğer buraya email adresinizi girip kayıt yapacak olursanız bundan sonra yazacağım iletileri email yolu ile alabileceksiniz.



Eğer email adresinizi vermek sizi kaygılandırıyorsa, şunu bilin ki, email adreslerine herhangi bir şekilde erişmem olası değil. Email yönlendirmesi, Google tarafından onaylanmış olan FeedBurner servisi tarafından yapılıyor.

PDF erişimi (yakında)

Şu anda tüm Evrim Olgu’su iletilerini PDF dosyaları haline getirmekle meşgulüm. Yakında atacağım bir ileti ile bu dosyaları web üzerinden paylaşacağım.

Diğer Öneriler?

Sansürü kırmamızı sağlayacak başka önerileriniz varsa bilmek isterim lütfen aşağıdaki yorum kutusuna ilgili mesajlarınızı bırakın.

Hiç yorum yok: